13 velj. 2020

Uključite se u Tjedan odmora vrijedan

Tjedan odmora vrijedan zajednička je akcija Ministarstva turizma i Hrvatske turističke zajednice kojom se u terminu od 10. do 19. travnja 2020. omogućuje svim zainteresiranim građanima da putuju i upoznaju druge dijelove Hrvatske uz značajne uštede. Ministarstvo turizma i Hrvatska turistička zajednica pozivaju sve zainteresirane subjekte iz turističkog sektora da se uključe i postanu dio nove promocije hrvatskog turizma.
Cilj je potaknuti domaće goste na putovanja po Hrvatskoj tijekom predsezone u tjednu od 10. do 19. travnja kroz ponudu od 50% niže cijene turističkih usluga.
U promotivnoj akciji sudjelovati će brojne turističke usluge iz niza raznih kategorija od ponuđača smještaja i ugostitelja do prijevoznika i mnogih drugih kolega iz turizma.
Za sudjelovanje u akciji mogu se prijaviti svi poslovni i privatni subjekti iz turističkog sektora poput hotela, privatnih iznajmljivača, turističkih agencija, restorana, barova, nacionalnih parkova i parkova prirode, muzeja, galerija, prijevoznika, rent-a-cara, iznajmljivača plovila te subjekata zdravstvenog i lječilišnog turizma.
Za sudjelovanje u akciji “Tjedan odmora vrijedan” prvo je potrebno registrirati se. Registracija će biti moguća od 17. 2. 2020.,a pri registraciji potrebno je unijet svoje kontakt podatke kao i osnovne podatke o poslovnom subjektu koji prijavljujete za sudjelovanje.

Želite biti dio projekta? Uključite se, prijave kreću od 17.02.
Pročitajte više OVDJE.

 

[top]