17 velj. 2020

Pozivaju se hrvatski obrtnici i poduzetnici da iskoriste prigodu i prezentiraju svoje proizvode i usluge na 23. Međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru 2020.

Hrvatska obrtnička komora organizira i s 50% troškova standardno uređenog izložbenog prostora sufinancira kolektivan nastup članova Hrvatske obrtničke komore na 23. Međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru 2020., koji će se održati od 31. ožujka do 04. travnja 2020. godine.
Radi se o važnom proljetnom sajmu u Bosni i Hercegovini, koji brojkama od oko 800 izlagača iz 28 država Svijeta, predstavlja kvalitetno mjesto prezentacijeproizvoda i usluga koje obrtnici i poduzetnici nude na tržišti ne samo Bosne i Hercegovine, već ih na sajmu prezentiraju i posjetiteljima iz 40-tak država svijeta, kojih se očekuje preko 40.000.
Međunarodni sajam gospodarstva Mostar objedinjuje izložbe sljedećih djelatnosti: izrada alata, obrada metala, strojogradnja, hidraulika i pneumatika, auto-industrija, elektroindustrija, prerada plastičnih masa, obrada kamena, prerada gume, drvna industrija, izrada namještaja, kemijska industrija, građevinarstvo, komunalna oprema, medicinska oprema, informatika, grafika i izdavaštvo, turizam, tradicijski obrti, kolektivni nastupi zemalja…
Ovogodišnja zemlja-partner sajma u Mostaru je Mađarska, što će svakako pridonijeti internacionalnoj posjeti poslovnih ljudi i inozemnih tvrtki sajmu u Mostaru.

Više informacija se nalazi na slijedećem linku: Pozivaju se hrvatski obrtnici i poduzetnici da iskoriste prigodu i prezentiraju svoje proizvode i usluge na 23. Međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru 2020.

images

[top]